Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla.
Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere
Halkaisija: noin 40 cm
Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola
Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa
Munakääre on nopea ja helppokäyttöinen ruoanvalmistusperusta, joka tarjoaa loputtomasti muunneltavia reseptejä: kääryleet, samossat, gratinit... Tuote on ilman lisäaineita ja valmistettu ulkona kasvatettujen kanojen munista.
Ranskan munat.
Pakkaus: 40 kappaleen laatikot - 110g
Bretagne on aina ollut tunnettu lettuistaan, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota aitoja bretonilaisia vehnälettuja. Nämä sopivat täydellisesti mukaan otettavaksi kadulle tai jälkiruoaksi ravintolassa! Suklaakastike, jäätelöpallo, flambeeratut… täytä ne mielesi mukaan!
Valmistettu Bretagnessa erittäin korkeiden laatustandardien mukaan (ylittää HACCP-standardit), varmistamme kylmäketjun ylläpidon lettujemme osalta varastoihisi asti, jotta voimme tarjota parasta laatua optimaalisissa elintarviketurvallisuusolosuhteissa, luotettavalla jäljitettävyysprosessilla.
Valmiiksi paistetut lettumme ovat helppoja lämmittää pakastettuna! Muutama sekunti uunissa tai yksinkertaisesti lettupannulla, ja voit nauttia kevyistä ja pehmeistä letuista kaikessa bretonilaisessa perinteessä!
ref:P14001
make sweet:
Pehmeät letut muistuttavat kotitekoisia lettuja. Nämä tuotteet voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää erinomaisena pohjana herkullisille jälkiruoille.
Paistettuna pannulla ja täytettynä suklaalla, hillolla tai muulla täytteellä, ja liekitettynä valitsemallasi liköörillä, ne muodostavat erinomaisen jälkiruoan.
make savory:
Paistettuna pannulla puolikkaalla suolatusta voista, tattarileivät ovat todellinen herkku. Ne voidaan täyttää kinkulla, juustolla, munilla nauttiaksesi täydellisestä letusta, ja gourmet-tyyliin purjojuustolla, Saint Jacques -simpukoilla ja pienillä vihanneksilla...
Kierrettyinä valkosipuli-yrttijuustolla ja kinkulla tai lohella, jäähdytettyinä ja sitten leikattuina pieniksi viipaleiksi, ne täydentävät aperitiivisi.
Suunniteltu olevan pannun halkaisijan (noin 27 cm) mukainen.
Pussissa se säilytetään suojakaasussa hapenpoistajalla: tämä hidastaa letun luonnollista hapettumista, kun pussi on suljettu.
Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi.
Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi!
2,5 kg tai 10 kg